Suomi English
Uutiset
Uutiset

Toni Krankkala nimitetty Puhuri Oy:n projektijohtajaksi

Julkaistu: 01.05.2014
Tiedote

Puhuri Oy vahvistaa organisaatiotaan ja nimittää DI Toni Krankkalan 01.05.2014 lähtien Puhuri Oy:n projektijohtaksi. Projektijohtajan toimenkuvaan kuuluu ensisijaisesti investointiprojektien johtaminen, voimalahankinnat sekä tuulipuistojen käyttötoiminnan johtaminen. Projektijohtajan esimies on toimitusjohtaja.


Krankkala on hankkinut vahvan kokemuksen tuulivoima-alasta toimiessaan Moventas Windin ja Winwindin johtotehtävissä. Tätä kokemusta tullaan tarvitsemaan tulevina vuosina kun Puhuri Oy:n ja sen sisaren Vetelin Tuulivoima Oy:n hankeportfolio muuttuu investointihankkeiksi. Yhtiöiden tavoitteena on yli 50 M€ vuotuiset investoinnit.

Lisätietoja:
Puhuri Oy toimitusjohtaja  Antti Vilkuna +358 440 220 919


Puhuri Oy on tuulivoimaa kehittävä, rakentava ja käyttävä Kanteleen Voima Oy:n tytäryhtiö. Yhtiö on investoinut Kopsa 1 ja Kopsa 2 tuulipuistot sekä rakentanut osakkailleen Ristivedon ja Pyhänkosken tuulivoimahankkeet. Kopsan tuulipuistojen lisäksi yhtiöllä on käynnissä kaksi hanketta Raahessa, yksi hanke Pyhäjoella sekä Pyhäsalmessa. Puhuri Oy työllistää seitsemän tuulivoima-ammattilaista.


Kanteleen Voima Oy on lokakuussa 2006 perustettu sähköntuottaja, jonka liikevaihto on noin 35 M€. Yhtiön omistavat 26 yksityis- ja kuntaomisteista suomalaista pientä ja keskisuurta energiayhtiötä. Kanteleen Voima omistaa Haapaveden turvelauhdevoimalaitoksen. Yhtiön palveluksessa on noin 40 henkeä ja yhteistyökumppaneineen yhtiö työllistää noin 300 suomalaista pääasiassa polttoaineiden tuotannossa. Kanteleen Voiman toinen tuulivoimayhtiö on Vetelin Tuulivoima Oy.